آشنایی با خاویار حلزون و موارد استفاده از آن
پارس وب سرور
نوشته شده توسط : بهین مبتکران

 

در این بخش جدول ارزش غذایی خاویار حلزون در هر ۱۰۰ گرم را مشاهده می کنید.

آشنایی با خاویار حلزون

ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم
انرژی ۱۱۹ کیلوکالری
چربی ۱٫۸ گرم
کربوهیدرات ۱٫۵ گرم
پروتئین ۲۴٫۳۰ گرم
سدیم ۹۱ میلی گرم
کلسیم ۱۷ میلی گرم
آهن ۱٫۶ میلی گرم
فسفر ۴۰٫۲ میلی گرم
منیزیم ۱۰ میلی گرم
ویتامین A ۱۴۰ میکروگرم
ویتامین B3 ۷٫۱۰ میلی گرم
ویتامین B12 ۱۰ میکروگرم

 

خاویار حلزون چیست؟

همه گونه های حلزون موجود بر روی زمین خوراکی نیستند، اسکارگو یکی از گونه های خوراکی حلزون است. به همین خاطر خاویار حلزون  به عنوان خاویار اسکارگو و یا مروارید های اسکارگو نیز شناخته می شود. خاویار حلزون از تخم تازه یا فرآوری شده حلزون های اسکارگو به دست می آید. در حالت طبیعی این تخم ها بی رنگ و یا سفید هستند اما بعد از پردازش، به رنگ های کرم و یا صورتی مایل به سفید در می آیند. قطر این تخم ها ۳ تا ۴ میلی متر است. البته برخی دیگر از تخم های حلزون ممکن است در قطر ۳ تا-۶ میلی متر نیز اندازه گیری شوند. به طور کلی بیشتر تأمین کنندگان خاویار حلزون در دنیا  در مناطق آسیایی واقع شده اند. تأمین کنندگان برتر خاویار حلزون در کشورهای چین، کره جنوبی و انگلیس قرار دارند و به ترتیب ۵۸٪ ، ۵٪ و ۳٪ خاویار حلزون را تأمین می کنند.

 

مراحل تخم گذاری حلزون

حلزون به طور معمول بعد از حدود ۱۰ روز از تولید مثل، شروع به تخم گذاری می کند که برای این کار به یک بستر نرم و همینطور رطوبت خاصی نیاز دارد. حلزون برای تخم گذاری ابتدا تونلی با طول ۴ سانتی متر حفر کرده و سپس تخم گذاری را آغاز می کند. تخم ها کاملا سفید، کروی و معمولا با قطر ۴ میلی متر هستند. مدت زمان تخم گذاری برای هر تخم، بین ۵ تا ۲۰ دقیقه است که این مرحله برای حلزون بسیار طولانی و خسته کننده است و حتی گاهی اوقات برای تکمیل تخم گذاری به ۴۸ ساعت زمان نیاز دارد. هنگامی که حلزون وظیفه خود را به خوبی انجام داد، از همان تونل به عقب رفته، با دقت آن را پوشانده و سپس به جستجوی آب، غذا و استراحت می رود. یکی از روش های تولید خاویار حلزون، قرار دادن حلزون ها در جعبه هایی است که در آنها خاک و ماسه وجود دارد. حلزون معمولاً تخم گذاری را در دمای ۱۵ درجه سانتی گراد و رطوبت ۸۰٪  انجام می دهد.

آشنایی با خاویار حلزون

 

نحوه جمع آوری تخم های حلزون

هنگامی که حلزون لانه خود را ترک کرد، تخم ها را از زیر بستر جمع آوری می کنند. بسیاری از تخم ها به صورت خوشه ای هستند. جمع آوری تخم های حلزون به صورت دستی انجام می شود و کاری دقیق و وقت گیر است. حلزون قادر است تخم خود را سالی یک بار آن هم با وزن متوسط ​​فقط ۲٫۸ گرم بگذارد. بنابراین، برای داشتن تولیدی که از منظر تجاری قابل توجیه باشد، باید هزاران حلزون را پرورش داد. مراقبت از حلزون ها و برداشت محصول مزرعه حلزون، کار بسیار پر زحمتی است. تمامی این عوامل باعث شده تا قیمت خاویار حلزون نسبتاً بالا باشد.

 

آیا همه تخم های حاصل از تخم گذاری حلزون برای ساخت خاویار حلزون قابل استفاده هستند؟

تخم هایی که برای ساخت خاویار حلزون خوراکی استفاده می شوند باید دارای ویژگی های خاصی از جمله: رنگ سفید مرواریدی، قطر معمولا ۴ میلی متر و به شکل کاملاً کروی باشند. شایان ذکر است همه تخم های یک لانه یکسان نیستند، بنابراین برای تهیه کنسرو های خوراکی آن باید با دقت بهترین آنها انتخاب و جداسازی شوند که این کار باعث از بین رفتن حداکثر ۵۰ درصد تخم ها می شود. برخی از شرکت های تولید کننده خاویار حلزون، برای افزایش دوام محصول خود آن را پاستوریزه می کنند، اما پاستوریزاسیون باعث تغییر بافت و رنگ تخم ها می شود. خاویار حلزون پاستوریزه شده حداکثر تا ۶ ماه پس از تاریخ برداشت دارای ماندگاری است اما باید در یخچال نگهداری شود. بعد از باز کردن کنسرو خاویار حلزون نیز ماندگاری این محصول ۱۴ روز است.

 

پرورش گونه حلزون خوراکی در فضای بازآشنایی با خاویار حلزون

پرورش این گونه از حلزون ها در فضای باز دشوار است زیرا کنترل دما، رطوبت و تغذیه آنها کار سختی است. در یک مزرعه پرورش حلزون در فضای باز، آب و هوا کنترل نمی شود، بنابراین چرخه های طبیعی حلزون مانند خواب زمستانی، تخریب و تولید مثل نتیجه تقویم طبیعی منطقه خاصی است که مزرعه در آن واقع شده است. در نتیجه رشد و تخم گذاری آنها به طرز قابل توجهی کندتر از زمانی است که با استفاده از انواع امکانات از آنها نگهداری می شود. بنابراین می توان نتیجه گرفت پرورش حلزون در فضای باز نیازمند ارزان ترین و کمترین مراقبت هاست اما کمترین تولید را خواهد داشت.

 

پرورش حلزون در فضای بسته (فضایی شبیه به گلخانه)

نوع دوم مزرعه برای پرورش حلزون، استفاده از فضای بسته یا گلخانه ای است که در آن حلزون تحت شرایط کنترل شده محیطی که بر چرخه زندگی آن تأثیر می گذارد، پرورش می یابد. برای دستیابی به این هدف، از محوطه های محصور شده استفاده می شود که به وسیله تجهیزات و همچنین پارامترهای دما، رطوبت و روشنایی کنترل می شوند. این نوع مزرعه نیاز به سرمایه گذاری بیشتر و مراقبت زیاد و دائمی دارد. اما این امر تولید خاویار حلزون را در مواقعی که به طور طبیعی امکان پذیر نیست هم فراهم می سازد.

 

آشنایی با خاویار حلزونشباهت خاویار حلزون با دیگر خاویارها در چیست؟

خاویار حلزون با هیچ خاویار دیگری قابل مقایسه نیست. آنها محصولات کاملاً متفاوتی هستند، شاید فقط به دلیل ظاهر و برداشت دستی در برخی جهات به هم شباهت داشته باشند. اما از نظر ارگانولپتیک، هیچ شباهتی ندارند زیرا اندازه، رنگ، بافت، عطر و طعم آنها هیچ شباهتی با یکدیگر ندارد.

 

بررسی موارد استفاده از خاویار حلزون

علاوه بر مصارف خوراکی خاویار حلزون که بیشتر در کشورهای خارجی مرسوم است، این محصول از کاربرد پزشکی نیز برخوردار است. برای مثال محصولات مراقبت از پوست حاوی خاویار حلزون یکی دیگر از پرکاربردترین موارد استفاده از این نوع خاویار هستند. تاثیرات خاویار حلزون بر روی پوست شامل جوان سازی و افزایش مقاومت پوست، تغذیه سلول های پوست و تسریع روند ترمیم پوست می شود. علاوه بر این محصولات حاوی خاویار حلزون دارای کلاژن هستند و با اکسیژن رسانی به پوست از ایجاد چین و چروک های جدید و تیرگی در پوست جلوگیری می کنند. اگر از خود خاویار حلزون برای مراقبت از پوست خود استفاده می کنید کافی است به وسیله یک سوزن ضد عفونی شده بر روی آن چندین سوراخ ایجاد کنید و مواد موجود در آن را بر روی پوست خود قرار دهید. لازم به ذکر است این خاویارها یک بار مصرف هستند و هرکدام را باید برای یک قسمت از صورت استفاده کرد. برای دریافت نتایج بهتر توصیه می شود در هفته سه بار از خاویار حلزون بر روی پوست خود استفاده نمایید.




:: موضوعات مرتبط: تولید محتوای ویژه مشتریان , ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: